• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло кредитує: Перші щасливі новосели на Волині

Держмолодьжитло кредитує: Перші щасливі новосели на Волині

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву спільно з Мінрегіоном оновили умови програми довгострокових пільгових житлових кредитів для молоді, що надаються за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла.

Такі кредити вже видають у регіональних відділеннях Фонду.

Так, перший 2023 року кредит для молоді за рахунок коштів статутного капіталу установи видало відділення Держмолодьжитла «Волинське регіональне управління».

Молода сім’я Ганни Оляніцької здійснила свою мрію – придбала 3-кімнатну квартиру на вигідних умовах.

Для Ганни цей кредит був таким довгоочікуваним! Адже рішення про надання кредиту для Ганни було ухвалене 2022 року, практично за день до початку широкомасштабної агресії росії проти нашої країни. Та життя внесло свої корективи… І лише тепер дуже важливу для молодої родини справу успішно завершено.

6 березня Ганна, які разом із чоловіком Юрієм виховують двох синів, стали власниками довгоочікуваної квартири.

kondratiuk

 

Практично одночасно пільговим довгостроковим молодіжним кредитом для придбання житла за рахунок коштів статутного капіталу скористалася іще одна мешканка Волині, Ольга Кондратюк.

Разом із регіональним відділенням щиро вітаємо наших клієнтів, бажаємо спокою і миру в нових домівках, затишку і родинних свят у власній оселі!

З умовами програми пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам за рахунок власних коштів (статутного капіталу) Держмолодьжитла можна ознайомитися на сайті Фонду. На сайтах всіх регіональних відділень є змога подати заяву-анкету для реєстрації.