• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло вітає з Днем захисника і захисниці України і Днем Святої Покрови!

Держмолодьжитло вітає з Днем захисника і захисниці України і Днем Святої Покрови!

Дорогі наші захисники і захисниці! Шановні українці!

Сьогодні, коли триває кровопролитна війна з підступним російським агресором за наше природне право вільно жити на рідній землі, свято наших захисників набуває особливого значення, про яке ми й подумати не могли ще рік тому.

У такі часи, як нинішній, усе відходить на другий план, окрім нашої Перемоги. І держава, і молодь, і житло – все у нас буде, усе відбудуємо ще кращим, ніж було, пишатимемося своєю країною, коли переможемо.

Цей світлий день наближає кожен із нас на своєму місці по мірі можливостей. Але головний тягар боротьби з ворогом несете ви, наші оборонці. Тож особливі слова подяки адресуємо нашим воїнам. Ваш подвиг завжди буде взірцем патріотизму, мужності й самопожертви для українського народу. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, миру і довголіття.

Наше майбутнє визначається сьогодні і буде результатом саме ваших зусиль. У холоді й спеці, багнюці й пісках, під пекельним вогнем противника ви власною кров’ю пишете нову історію України, доводите всьому світові: українці – велична європейська нація, гідна жити власним розумом у своїй державі, у сім’ї інших європейських народів.

Низький вам уклін, щирі побажання миру і довголіття. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих Героїв, які віддали життя за Україну…

Зі свого боку ми й надалі робитимемо всіх залежне від нас, щоб родини воїнів відчували турботу і мали можливість реалізувати своє гарантоване Конституцією України право на житло.

Від усієї душі бажаємо кожному з вас, щоб успішно вирішувалася не лише житлова, але й усі інші ваші потреби, щоб удома на вас чекали любов, тепло і затишок. Хай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Завжди відчувайте присутність Небесної Покрови, яка оберігає і захищає від лиха вас і ваші родини!

Перемоги всім нам! Нехай з нею на віки прийде Мир на українську землю!

Зі щирою шаною і найкращими побажаннями,

від імені колективу Держмолодьжитла –

голова правління Сергій КОМНАТНИЙ