• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло візьме участь в Ярмарку щодо захисту прав ВПО

Держмолодьжитло візьме участь в Ярмарку щодо захисту прав ВПО

22181473 1355812207877684 8483511524810167793 o

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний візьме учать в Ярмарку щодо захисту житлових, земельних та майнових прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, що постраждали від конфлікту. Захід за участю поважних осіб, які представлятимуть українську законодавчу та виконавчу владу та іноземні організації та установи, відбудеться в Києві 5 жовтня 2017 року у Президент Готелі.

Програмою заходу передбачені презентації та обговорення, які відбуватимуться на 10 інформаційних майданчиках, де можна буде також отримати консультацію юристів щодо будь-якого питання у сфері ЖЗМ прав в Україні. Сергій Комнатний зазначений як спікер на цій зустрічі в числі інших доповідачів, серед яких керівник Представництва Датської ради у справах біженців в Україні Кріста Зонголович, Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, Заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики, начальник Управління житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Світлана Старцева, Представник Уповноваженого з питань дотримання прав внутрішньо переміщених осіб Жанна Лук’яненко, народний депутат України Сергій Тарута.

Також у ярмарку візьмуть участь: Данська Рада з питань біженців/Данська група з розмінування, Норвезька Рада у справах біженців, Офіс Ради Європи в Україні, Право на захист, Крим SOS та Технічна робоча група з питань ЖЗМ. До участі запрошені також представники місцевих органів влади з найбільших міст Донецької та Луганської областей, а також населених пунктів, розташованих вздовж лінії розмежування.