• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Фонд працює в межах політики прозорості й нульової толерантності до корупції

Фонд працює в межах політики прозорості й нульової толерантності до корупції

photo1

 

30 жовтня уповноважений Держмолодьжитла з питань запобігання та виявлення корупції Ірина Куліковська взяла участь у Форумі антикорупційних уповноважених з посилення спроможності Агентства відновлення через розбудову комплаєнс інструментів.

Обговорювалася роль уповноважених у реалізації антикорупційної політики установ, що належать до сфери управління Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Було представлено результати аналізу стану антикорупційної роботи уповноважених служб і визначено подальші завдання.

Зазначимо, за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та підтримки Програми розвитку ООН UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у липні-серпні 2023 року було проведене оцінювання професійного рівня уповноважених з питань запобігання і виявлення корупції в організаціях, що належать до сфери управління міністерства.

На основі експертного дослідження розроблена Концепція навчання та розвитку уповноважених на 2024-2025 рр. Метою документу є зростання професійного рівня антикорупційних уповноважених у контексті досягнення цілей Державної антикорупційної програми на 2023-2025 рр. і мінімізація корупційних ризиків.