• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Микола Марчук: "Держмолодьжитло – це про орієнтованість на потреби клієнтів, надію і перспективу"

Микола Марчук: "Держмолодьжитло – це про орієнтованість на потреби клієнтів, надію і перспективу"

IMG 057822 листопада відбулася робоча нарада співробітників центрального апарату і регіональних відділень Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Нараду провів і виступив новопризначений голова правління Держмолодьжитла Микола Марчук.

Насамперед він висловив вдячність чоловікам і жінкам – захисникам і захисницям Вітчизни, які перебувають у лавах ЗСУ. Завдяки їм Фонд має змогу працювати над забезпеченням житлом громадян нашої країни.

"Держмолодьжитло – це про надію і про перспективу", - зазначив Микола Валерійович. Він запевнив, що колектив установи у своїй роботі й надалі, як у попередні роки, дотримуватиметься принципів професійного і чуйного ставлення до клієнтів, діятиме на засадах прозорості й відкритості на всіх рівнях.

Наразі триває підготовка до переведення взаємодії Фонду із клієнтами на платформу сучасного програмного забезпечення. Це спростить технологічні процеси в реалізації житлових програм і ще більш наблизить установу до реальних запитів людей, зазначив Микола Марчук.

Говорячи про перспективи, голова правління Держмолодьжитла також повідомив, що очікується поновлення з наступного року україно-німецького проєкту «Житлові приміщення для ВПО». Це відповідь Фонду і німецьких партнерів на потужний запит з боку українських громадян, які зазнали лиха внутрішнього переміщення.IMG 0574

Міжнародних партнерів установи може й побільшати: триває робота над розширенням пропозиції позабюджетних джерел фінансування для забезпечення українців доступним житлом. Не менш важливим напрямком є рестарт і активізація співпраці з органами місцевого самоврядування в реалізації житлових програм для мешканців громад.