Новини регіонів: житлові програми працюють

Триває співпраця регіональних відділень Держмолодьжитла із місцевою владою в низці регіонів України. Нові кредити отримують українські сім’ї, що скористалися вигідними умовами державних і місцевих житлових програм, які адмініструє Фонд.

Київ

Свято новосілля прийшло в родину Юрія і Василини, які виховують двох чудових донечок – Мирославу і Юлію. За кошти отриманого у відділенні Держмолодьжитла «Київське регіональне управління» кредиту родина придбала двокімнатну квартиру в столиці.

З перших днів розв’язаної російськими агресорами війни Юрій боронить рідну землю від окупантів. Дякуємо Вам, шановний Воїне, за непохитну вірність і міць у важкій боротьбі! Бажаємо переможного повернення до рідних, у новеньку квартиру!

cover

Житловий кредит у Київському регіональному відділенні Держмолодьжитла отримала й пані Софія. Скориставшись молодіжною житловою програмою Фонду, вона придбала однокімнатну квартиру у Києві. Життєвим кредо дівчини є слова: «Працювати задля процвітання нашої держави». Тож Софія поєднує роботу з навчанням і має активну життєву позицію.

photo1

Відділення Держмолодьжитла «Київське регіональне управління» вітає новоселів і бажає щоб у їхніх квартирах панували добро, тепло і фінансова стабільність.

Волинь

 Умовами програми житлових кредитів для молоді скористалася сім’я Аліни Павлишиної. Молода родина стала щасливими власниками 2-кімнатної квартири в Луцьку.

photo2 cropped

Кредит на придбання житла в обласному центрі Волині отримала й сім’я Олександра Якусика, який підписав кредитний договір з Волинським регіональним відділенням Держмолодьжитла напередодні свого дня народження.

photo3

Нову сторінку свого життя молоді люди почнуть писати у власних оселях. Хай буде ця сторінка наповнена щастям, радістю. І головне – нашою Перемогою!

Миколаїв

На засіданні Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва в Миколаєві головував заступник міського голови – керівник ради Юрій Андрієнко. Участь у засіданні взяв начальник відділення Держмолодьжитла «Миколаївське регіональне управління» Василь Федорончук.

Заступник міського голови наголосив на необхідності продовження будівництва 9-поверхового 72-квартирного житлового будинку в мкрн. Північний у Миколаєві, корпус 27-б, ІI черга. Будинок включено до переліку об’єктів міської програми забезпечення молоді житлом. За рахунок коштів, виділених у 2023 році, Держмолодьжитло надало чотири пільгові кредити молодим сім’ям.

Василь Федорончук поінформував про продовження дії місцевих житлових програм до 2026 року включно. Керівник регіонального відділення Фонду прозвітував про реалізацію державних і регіональних житлових програм у 2023 році та плани на 2024 рік.

2023 року на пільгове молодіжне кредитування в місті виділили 10,4 млн грн, що дало можливість забезпечити житлом чотири молоді сім’ї працівників бюджетної сфери.

На 2024 рік із міського бюджету передбачено 9,7 млн грн.

Члени Координаційної ради затвердили переліки кандидатів Миколаївського відділення Держмолодьжитла на отримання пільгового довготермінового кредиту за рахунок коштів міського бюджету Миколаєва на 2024 рік.