• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Cтворено фонд фінансування будівництва в місті Українка

Cтворено фонд фінансування будівництва в місті Українка

Підписано угоду про створення фонду фінансування будівництва в місті Українка

Сьогодні у Держмолодьжитлі підписано угоду про створення ще одного фонду фінансування будівництва (ФФБ). Його засновано з метою спорудження багатоквартирного житлового будинку по просп. Дніпровський, 27 у місті Українка Обухівського району Київської області. Договір підписано з компанією-забудовником об’єкту – ТОВ «Академія сучасного будівництва «Біометрікс».

ИнвестФонд Украинка

«Створення фондів фінансування будівництва залишається одним зі стратегічних напрямків нашої діяльності, – зазначив перед підписанням установчих документів голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний. – Адже люди повинні знати, що ми можемо запропонувати позичальникам цікаву альтернативу банківським установам, чимало з яких досі відчувають на собі наслідки банківської кризи. Створення ФФБ Держмолодьжитлом – це позитивний приклад державно-приватного партнерства, що дає змогу захистити інтереси інвесторів».

20170822 163308

Очільник Держмолодьжитла нагадав, що Фонд має позитивний досвід створення фондів фінансування будівництва. Зокрема, у Полтаві успішно введено в експлуатацію об’єкт, що будувався із залученням створеного Держмолодьжитлом ФФБ. На цей час у Полтавській області успішно діють чотири ФФБ – в обласному центрі, Гадячі, Кременчуку і Горішніх Плавнях.

Дом Вид на реку2.RGB color

 Також Сергій Комнатний наголосив на важливості прямої співпраці із забудовниками. Адже участь Держмолодьжитла посилює державний контроль за виконанням умов проектів і дотриманням термінів житлового будівництва, а також стає додатковим захистом для інвестицій у будівництво.

ракурс1 Вид с реки