• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Позитивні зміни: виділено додаткові кошти на пільгові житлові кредити

Позитивні зміни: виділено додаткові кошти на пільгові житлові кредити

Позитивні зміни: додаткові кошти на пільгові житлові кредити

Гарна звістка прийшла з Полтавщини: депутати обласної Ради вирішили внести зміни в Програма забезпечення житлом молоді, яка діє в області з 2013 року. Згідно з цією програмою приблизно 1,5 млн грн щороку виділялось з обласного бюджету на кредитування житлового будівництво для молодих сімей. Цього року депутати облради вирішили виділити на зазначені цілі вдвічі більше коштів.

 aljeksjejeva

Така можливість зявилась у полтавчан після підбиття підсумків наповнення обласного бюджету за 9 місяців 2017 року. Як повідомляється, Полтавському регіональному управлінню Держмолодьжитла доручено провести відповідну роботу по підготовці внесенню змін до діючої Програми. Після затвердження рішення на сесії облради зазначені кошти будуть виділені ще до кінця поточного року.

За словами керівника Полтавського РУ Олени Алєксєєвої (на фото), планується виділені кошти інвестувати в проекти в Кременчуці, об`єднавши їх з коштами міського бюджету. Мова йде про 3 млн грн, які на програми пільгового кредитування вже виділило керівництво міста. Завдяки активній допомозі міської влади та кредитам за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла десятків сімей мешканців цього міста в цьому році вже отримали пільгові кредити і змогли поліпшити свої житлові умови.

На фото, що додається - діти з сімей новоселів розрізають стрічку на вході до нового будинку по вулиці Героїв Бресту в місті Кременчук, де їх родини отримують нові квартири (29 серпня  2017 року). 

20170829 134633 ред