• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Працюємо для людей: Нові житлові кредити, ще більше щасливих сімей

Працюємо для людей: Нові житлові кредити, ще більше щасливих сімей

Регіональні відділення Держмолодьжитла продовжують кредитувати молоді сім’ї, внутрішньо переміщених осіб і деякі інші категорії громадян для придбання житла на пільгових умовах. Ось лише декілька таких новин з різних регіонів країни.

Регіональне відділення «Київське регіональне управління Держмолодьжитла» надало пільговий кредит молодій родині Світлани Клейн.

Світлана Іванівна народилася й виросла в селі Бороняво на Закарпатті. У Національному університеті «Львівська політехніка» здобула професію економіста. 2009 року переїхала до Києва, згодом відкрила невеликий приватний бізнес. 2021 року стала мамою синочка Олександра.

Весь час у столиці Світлана винаймала житло, тож зважила свої шанси й зареєструвалася для участі в програмі кредитування молоді у Київському регіональному управлінні Держмолодьжитла. Коли дійшла її черга на отримання пільгового кредиту, була рада скористатися такою нагодою. Сьогодні щаслива молода родина будує своє майбутнє в омріяній квартирі у Софіївській Борщагівці на Київщині.

1

Водночас у Київському регіональному відділенні Фонду завершена робота з переможцями незалежних рандомних відборів кандидатів у позичальники за програмою «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб», яка фінансується урядом Німеччини через банк KfW.

Однією з родин, що отримали такий кредит, є сім’я Ольги Бойко.

Ольга Валентинівна з родиною 2017 року вимушено покинули рідну домівку на Луганщині та переїхали до Бориспільського району Київської області, де почали облаштовувати нове життя. 24 лютого 2022 року родина прокинулася від вибухів і змушена була з дітьми Тимофієм і Данилом перебратися у більш безпечне на той час місце, на Львівщину. Але душею прикипіли до Київщини, тому, коли стали переможцями рандомного відбору кандидатів на кредитування, придбали квартиру в Бориспільському районі столичної області.

22

Працівники відділення Держмолодьжитла «Тернопільське регіональне управління» надали пільгові кредити на придбання житла за програмою кредитів для молоді сім’ям, які своєю працею щоденно допомагають людям. Це сім’я інспектора патрульної поліції Олесі Слюсарчук і родина працівників центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Максима Серафіна. Омріяне житло – на знак шани за вашу службу!

2

Ще один кредит для молоді: житло у Чернівцях придбає молодий фахівець із Попасної, що на українській Луганщині.

3

Ярослав Скрипник, який працює в сфері ІТ-технологій, став власником комфортної квартири в столиці Буковини. Він отримав кредит для молоді відповідно до Постанови КМУ від 11.05.2011 р. №488. Ярослав родом з міста Попасна Луганської області, яке вщент знищили російські окупанти. Тож за нову домівку хлопець обрав затишні Чернівці, де планує будувати своє мабутнє.

 

Щасливої долі й мирного неба всім нашим клієнтам!