Цінність мають лише плани, які виконуються

593ff8fbb756c

25 липня відбулося засідання правління Держмолодьжитла, на якому була розглянута службова інформація щодо виконання роботи в 2017 році. Інформація про стан справ по результатам ІІ кварталу поточного року була підготовлена управлінням стратегічного розвитку та нормативного забезпечення Фонду.

В ході засідання, яке провів голова правління Фонду Сергій Комнатний, членами правління було розглянуто хід роботи по модернізації житлових програм та виконання положень Стратегії, яка передбачає розробку та погодження проектів нормативних актів, а також стан справ по залученню коштів державних та місцевих бюджетів на реалізацію житлових програм та інші питання. Однією з багатьох ініціатив, запроваджених Фондом в руслі Стратегії - направлений до Мінрегіону проект постанови КМУ з положеннями про надання переваг в отриманні житлових кредитів для учасників АТО, можливості внутрішньо переміщеним особам отримувати пільгові молодіжні кредити, оптимізації нормативної площі житла, яка береться для розрахунку кредиту. Наразі цей проект пройшов належні узгодження з рядом міністерств та готується для відправки до Кабінету міністрів України.

Після активних обговорень окремих питань порядку денного, правління вирішило прийняти до відома надану на розгляд інформацію. На 20 жовтня 2017 року призначено термін, коли правління Фонду розгляне хід виконання Плану роботи Держмолодьжитла на 2017 рік за результатами діяльності в ІІІ кварталі.