• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • У Держмолодьжитлі обговорили шляхи зміцнення лідерських позицій у сфері реалізації житлової політики в Україні

У Держмолодьжитлі обговорили шляхи зміцнення лідерських позицій у сфері реалізації житлової політики в Україні

photo1

9 березня 2023 р. відбулася робоча нарада за участю начальників регіональних відділень Держмолодьжитла, членів правління і керівників структурних підрозділів центрального офісу Фонду.

У вступному слові голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний стисло охарактеризував особливості роботи установи в нинішніх умовах і зупинився на шляхах виконання Стратегічних напрямів розвитку Держмолодьжитла у 2023 році.

photo2 photo3

 

Члени правління Держмолодьжитла Іван Парух, Сергій Кошеленко і Ельвіра Левченко виступили із доповідями щодо стану реорганізації Фонду, проєкту нової редакції Кредитних процедур та інших питань порядку денного. Відбулося обговорення питань та ініціатив, які виникли в процесі роботи установи.

Начальники регіональних відділень поінформували про стан організації роботи відділень, показники діяльності за січень- лютий, плани на 2023-ій рік.

Ключова мета наради – внесення необхідних корективів у діяльність Фонду з метою подальшого перетворення установи на соціально спрямовану, ефективну інституцію, зміцнення позицій Держмолодьжитла як лідера у сфері реалізації державної житлової політики в Україні.