Вітаємо з введенням новобудов

 

230718

Полтавщина:

Отримано сертифікат відповідності закінченого будівництвом об'єкта за адресою м. Кременчук, пров. Героїв Бреста, буд. 77-А.

Через фонд фінансування будівництва створений Держмолодьжитлом «Кременчук №1» реалізовано всього 76 квартир, з яких 45 – за програмами Держмолодьжитла.

Придбати квартири в цьому будинку, завдяки програмі Забезпечення житлом учасників АТО та членів їх сімей на 2017-2020 роки у м. Кременчук, змогли 22 сім’ї учасників антитерористичної операції.

Урочисте введення в експлуатацію будинку за участю представників  місцевих органів влади та інвесторів планується на початок серпня 2018 року.

Волинь:

Отримано сертифікати відповідності закінченого будівництвом об'єктів багатоквартирних житлових будинків у м. м. Луцьк за адресами:

- вул. Набережна 4А. (забудовник - ПрАТ “Луцьксантехмонтаж №536”). Одна квартира в даній новобудові  придбана  за програмою “Доступне житло”( державна допомога надана внутрішньо переміщеній сім’ї), ще дві квартири придбали сім’ї, завдяки пільговому довготерміновому кредиту на будівництво житла за рахунок власних коштів Держмолодьжитла;

- проспект Перемоги 32 В (забудовник - ПрАТ “Луцьксантехмонтаж №536”). Одна квартира в даній новобудові  придбана  за програмою “Доступне житло”, ще одна – по програмі пільговий довготерміновий кредит на будівництво житла за рахунок власних коштів Держмолодьжитла;

- I секція багатоквартирного житлового будинку вул. Конякіна 3 А (забудовник - ПрАТ “ЛДБК”), кредит в якому надано по програмі пільговий довготерміновий кредит на будівництво житла за рахунок власних коштів Держмолодьжитла.

 

Щиро вітаємо власників квартир з завершенням будівництва та бажаємо родинного затишку, мира та злагоди у Ваших домівках.