• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Визначені стратегічні напрямки роботи Фонду на 2023 рік

Визначені стратегічні напрямки роботи Фонду на 2023 рік

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний провів завершальну цього року робочу нараду за участі членів правління Фонду, керівників управлінь центрального апарату і регіональних підрозділів Держмолодьжитла.

Ішлося про завдання на 2023 рік і ключові показники діяльності установи у цьому році.

Відкриваючи нараду, Сергій Комнатний стисло зупинився на підсумках поточного року. З очевидних причин він став найбільш складним у історії як нашої держави загалом, так і Держмолодьжитла зокрема.

Попри це, завдяки ухваленим у першій половині року управлінським рішенням і ефективній співпраці з центральними органами влади, зокрема з Мінрегіоном, а також завдяки роботі із зарубіжними донорами, збережено низку житлових програм і продовжено рух до стратегічних цілей діяльності Фонду.

З огляду на реалії збройної агресії росії проти нашої країни, ключовою цільовою категорією для Держмолодьжитла стали родини, які втратили власне житло. Саме на наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам наразі сконцентровані основні зусилля колективу Фонду як соціально орієнтованої інституції.

На наступний рік основними напрямками розвитку Держмолодьжитла визначені подальша діджиталізація, поглиблення прозорості роботи установи, активізація міжнародної співпраці. І насамперед, звичайно, - пошук джерел фінансового наповнення житлових програм в умовах війни, що триває, з урахуванням об’єктивних складнощів з фінансуванням житлових програм із державного бюджету України.

За результатами наради були дані відповідні доручення.