• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Замість тисячі слів. Полтавське РУ Держмолодьжитла повідомляє.

Замість тисячі слів. Полтавське РУ Держмолодьжитла повідомляє.

Замість тисячі слів...

Держмолодьжитло працює для людей. І краще тисячі слів та аргументів про потрібність пільгових житлових програм спрацює інформація про реальнії події. Полтавське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє...

Перший в Полтавському регіональному управлінні кредитний договір за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла укладено з родиною учасника антитерористичної операції – Валерія Усикова. Саме завдяки цьому кредиту військовослужбовець з Маріуполя отримав можливість придбати власне житло для своєї сім’ї в Полтавському районі. Можемо впевнено сказати, що на одну щасливу родину стало більше.

DSC 1017DSC 1043

Молода родина інваліда-учасника АТО Олександра Яковцова також нещодавно отримала пільговий безвідсотковий кредит на будівництво житла. Це стало можливим завдяки об’єднанню зусиль і спільній участі у виділенні фінансування цій родині Терешківської сільської ради, Полтавської районної ради та Полтавської обласної ради. Щасливих учасників, яка невдовзі отримає таке бажане житло, привітав керівник Центру допомоги учасникам АТО Полтавської області Валерій Довженко. А ми і надалі намагаємося робити все можливе для того, щоб кожна молода сім’я в Україні мала змогу створити затишний куточок у власній квартирі.

Yakovtsov min 2Yakovtsov min 1