• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Житлове кредитування молоді від Держмолодьжитла триває: Нові історії щасливих родин

Житлове кредитування молоді від Держмолодьжитла триває: Нові історії щасливих родин

У Харкові працює іпотечне кредитування за міською програмою

 nikitina kharkiv

У третьому кварталі 2023 року відділення Держмолодьжитла «Харківське регіональне управління» продовжило продуктивну співпрацю з Харківською міською територіальною громадою. Завдяки фінансуванню з бюджету міста Харкова у липні 2023 року три сім’ї отримали пільгові житлові кредити на вигідних умовах.

Сума фінансування за цими кредитами склала 3,6 млн грн.

Житло придбане за програмами:

-         кредитування молодих сімей і одиноких громадян за рахунок коштів місцевих бюджетів;

-         кредитування працівників бюджетних установ міста Харкова.

Однією із родин, яка отримала молодіжний житловий кредит, стала сім’я Вікторії Нікітіної, яка працює бухгалтером і самостійно виховує сина. Вікторія власного житла не мала, мешкала з батьками, проте мріяла про власну домівку. Після консультації у фахівців місцевого відділення Держмолодьжитла вона стала на чергу за міською програмою. І ось за два роки Вікторія стала господинею омріяного житла.  

gatsko khv

 

Також власниками оселі стала сім’я Володимира Гацька, який разом із дружиною виховує дитину. Володимир уже тривалий час працює озеленювачем у комунальному підприємстві. 2019 року вирішив встати на чергу на отримання житла за міською програмою для працівників бюджетних установ. І от його мрія здійснилася. Нещодавно родина відзначила свято – день народження дитини, якій виповнилося 10 років. Довгоочікувана квартира стала чудовим подарунком малечі.

Нагадаємо, придбання цими та іншими харків’янами власного житла стало можливим завдяки злагодженій і конструктивній співпраці Харківської міської громади і регіонального відділення Держмолодьжитла.

Ще один кредит молодій сім’ї в Києві

 zabila kyiv

Відділення Держмолодьжитла "Київське регіональне управління" надало черговий пільговий кредит – цього разу молодій родині Анатолія Забіли.

До війни сім’я Анатолія щасливо мешкала в Сумській області. Проте окупант вдерся до селища, де жила молода родина, і зруйнував плани людей на нормальне повноцінне життя. Не вагаючись, глава родини перевіз сім’ю у безпечне місце. Спільно вирішили, що це буде серце України – Київ.

У столиці почали все з чистого аркуша: пошук роботи, житла. Згодом Анатолій відкрив ФОП. Але винаймати житло з маленькими дітками, одна з яких ще зовсім крихітка, було вкрай важко. Тож, дізнавшись про варіанти вирішення житлового питання, які пропонує Держмолодьжитло, вирішили долучитися до програми кредитування молоді за рахунок власних коштів (статутного капіталу) Фонду.

І от мрія збулася: молода родина мешкатиме у власній двокімнатній квартирі в столиці.

Полтава: мрії здійснюються

mantii poltava

«Мрії здійснюються!» - сказала Ілона Мантій, ставши щасливою власницею однокімнатної квартири в розташовані у Полтаві новобудові.

Здолати шлях до мрії Ілоні допомогли у місцевому відділенні Держмолодьжитла.

Волинь: житло за молодіжною програмою придбали військовослужбовець і підприємець

zinchuk volyn

Програмою довгострокових пільгових кредитів для придбання житла молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам скористався волинянин – військовослужбовець Михайло, який сьогодні боронить Україну від російських загарбників. Молода сім’я захисника Вітчизни тепер мешкатиме у власній трикімнатній квартирі.

Уповноваженою особою Михайла став батько, який допоміг у оформленні документів і здійснив мрію молодої сім'ї мати власне житло. Михайлові – скорішого повернення додому з перемогою!

Власником двокімнатної квартири став і молодий підприємець з Волинської області Тарас Зінчук. Він теж отримав кредит на придбання житла, скориставшись молодіжною програмою від Держмолодьжитла.

Вітаємо всіх наших позичальників – новоселів

Щиро бажаємо миру, затишку і добробуту у ваших домівках!