• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Житомирщина: 11 родин учасників АТО подали документи на житловий кредит за обласною програмою

Житомирщина: 11 родин учасників АТО подали документи на житловий кредит за обласною програмою

 

 1452861122 613x410.71 3 0У Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла продовжується реєстрація на отримання пільгового кредиту на житло для учасників АТО і добровольців АТО на виконання Обласної комплексної програми забезпечення житлом педагогічних, науково-педагогічних, медичних працівників, учасників АТО та членів їхніх сімей на 2018-2021 рр.

Розробку цієї програми ініціював голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич. Документ було затверджено на сесії обласної ради наприкінці грудня минулого року.

Обласна програма передбачає надання пільгового кредиту на 20 років під 3% річних на вирішення житлового питання учасникам АТО і членам їхніх родин, а також бійцям-добровольцям АТО.

Станом на 5 лютого 2018 року в програмі зареєстровано 11 сімей учасників АТО. А загалом за перший місяць реалізації програми на консультацію до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла звернулися 58 громадян, які брали участь в АТО.

Більш детально про умови участі в програмі – на інтернет-сторінці Житомирського РУ за посиланням: http://zht.molod-kredit.gov.ua/novyny/vzhe-11-simei-uchasnykiv-ato-podaly-dokumenty-na-prohramu-pilhovoho-kredytuvannia-zhytla